G.Skill RIPJAWS MX780 RGB 8200DPI Laser Gaming muis - USB - Zwart

De MX780 bied een ruim scala aan mogelijkheden om de game muis naar behoefte te tweaken. Naast alle unieke aanpassings mogelijkeden heeft de G.Skill een ruige uitstraling, die  word afgemaakt met subtiele maar stoere LED verlichting.

Ambidextrous & verwisselbare zijgrepen
Maximaliseer gripcomfort met uitwisselbare zijgrepen en verhoog de aanpasbaarheid voor zowel links als rechtshandige gebruikers.

Hoogteverstelbaar ontwerp
Geniet van uitgebreide ondersteuning voor comfort met een hoogte verstelbare palmsteun, aan te passen aan uw eigen voorkeur.

Opslagprofielopslag
Bewaar vijf complete sets van toets- en verlichtingsconfiguraties binnen de muis, zodat uw persoonlijke gaming-ervaring nu volgt waar u en uw muis gaat.

Verstelbare gewichten
Gamers komen in alle maten, dus extra 4,5 g gewichten zijn inbegrepen, zodat u de juiste totale muisbalans kunt optimaliseren voor uw gaming stijl.

Gaming Grade Avago Laser Sensor
Uitgerust met de nieuwste Avago-lasersensor van Avago, die in staat is tot een snelheid van 8,200 dpi en 1000 Hz, domineren spelsessies met snelle en hoge precisie controle

Duurzame Omron Micro-Switch
20 miljoen klik duurzaamheid met 100% Omron micro-switches, zodat u met vertrouwen dagelijks taken kunt hanteer.

8 Volledig Programmeerbare Knoppen & Aanpasbare RGB Backlighting
Zet ontelbare customizability met 8 volledig programmeerbare knoppen en aanpasbare RGB backlighting over 4 verlichtingszones in een compleet assortiment van 16,8 miljoen kleuren.

G.Skill

Je bent misschien ook geïnteresseerd in